Solarni sistemi za proizvodnju struje

Ako ste umorni od visokih računa za energiju i zagadjenog vazduha u okruženju, vreme je da iskoristite snagu sunca pomoću solarnih panela! Ovi inovativni uređaji koriste besplatnu energiju sunca za generisanje čiste, obnovljive energije koja se može koristiti za napajanje vašeg doma ili preduzeća. Solarni paneli se sastoje od fotonaponskih (PV) ćelija koje hvataju sunčevu svetlost i pretvaraju je u upotrebljivu električnu energiju. Sa sistemom solarnih panela instaliranim na vašem objektu, možete značajno smanjiti svoje oslanjanje na tradicionalne izvore energije, pa čak i prodati višak energije nazad u mrežu. Ukoliko Vaš objekat nema mogućnosti prikljucenja na Elektrodistributivnu mrežu, nudimo Vam OFF grid sisteme sa baterijama koje će i u toku noći obezbediti napajanje uredjaja strujom. Instalacija solarnih panela je pametna dugoročna investicija, jer ovi sistemi mogu trajati decenijama uz minimalno održavanje a sa napretkom tehnologije, solarni paneli su sve efikasniji i pristupačniji. Dakle, ako tražite ekonomičan i ekološki prihvatljiv način da napajate svoj dom ili firmu, razmislite o prelasku na solarnu energiju već danas!

On Grid more_vert

Saznajte više

Solarni Bojleri close

ON GRID solarni sistem je daleko najisplativiji način korišćenja solarne energije

Saznajte više
Off Grid more_vert

Saznajte više

Off Grid close

OFF GRID solarni sistem najčešće se koristi u slučajevima kada je distributivna mreža električne energije nedostupna krajnjim korisnicima.

Saznajte više
Hibridni Sistemi more_vert

Saznajte više

Hibridni Sistemi close

HIBRIDNI solarni sistemi se koriste kada je distributivna mreža električne energije dostupna klijentu ali on želi zaštitu od nestanka struje (bilo da su u pitanju domaćinstva ili proizvodne linije koje usled nestanka struje mogu imati značajne negatvne posledice).

Saznajte više