Ko smo mi?

Mi smo mala porodična firma iz Vranja, koja se već desetak godina bavi energetskom efikasnošću. Naša misija je da u što više privatnih kuća, stanova i poslovnih objekata obezbedimo visoku energetsku efikasnost, kako bi se smanjili troškovi, ali i sačuvala priroda. Naši glavni proizvodi su solarni sistemi za zagrevanje vode sa kojima se ostvaruju ogromne uštede struje.

oko u kruguNAŠA VIZIJA

Naša vizija je da se korišćenje alternativnih izvora energije značajno poveća, a smanji korišćenje električne energije iz prljavih izvora (ugalj, nafta, mazut). Zato se stalno usavršavamo, pratimo svetske trendove u energetskoj efikasnosti kako bi ispratili Evropske standarde.

strela u metuNAŠA MISIJA

Mi se svakodnevno trudimo da edukujemo naše potencijalne korisnike o benefitima koje donose solarni sistemi, kao i savremena stolarija. Pored toga, dajemo svoj maksimum da naša usluga bude što brža i efikasnija, a kvalitet proizvoda na visokom nivou, kako bi zadovoljili potrebe i najzahtevnijih klijenata.

skalaNAŠ CILJ

Naši ciljevi su veoma realni - da svake godine opremimo 30% više objekata nego prethodne. Sa podizanjem svesti o energetskoj efikasnosti koje donose solarni sistemi, smatramo da je moguće i prebacivati ciljeve.

dva lika zevaju u nebo

U našem programu možete pronaći:

- Solarne sisteme

- Solarne bojlere / Termosifonske sisteme

- Solarne split sisteme

- PVC stolariju

- Aluminijumsku stolariju

- Drvenu stolariju

- Norveške radijatore

- Biodom program kotlova i toplotnih pumpi

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naši inženjeri vam stoje na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem emaila: info@sorabi.rs ili putem telefona: 017/417-387, 063/409-765, 065/306-2307