Inovativnost, u tehničkom smislu, svakako dovodi do poboljšanja kvaliteta proizvoda ali u savremenom poslovanju to nije dovoljno. Kombinovanjem različitih vrsta materijala u funkcionalnu celinu, prilagođavanjem proizvoda estetskim zahtevima kupaca i zadovoljenjem njihovih očekivanja, moderni dizajn nameće svakodnevno nove standarde.

Velikim izborom boja i dezena svih modela zavesa, farbanjem drvenih i aluminijumskih profila po RAL šemi i foliranjem PVC profila u više različitih dekora drveta našim kupcima nudimo veliki broj kombinacija za uređenje njihovog doma ili poslovnog prostora.

Veliki izbor ukrasnih panela za ulazna vrata kombinuju savremene trendove sa klasičnim dizajnom. Kornize od inoxa preporučuju se za ulazna vrata na objektima sa modernom arhitekturom. Sa druge strane, kupcima nudimo drvena vrata od masiva koja su u dizajnerskom smislu besmrtna.

Inovativna rešenja značajno povećavaju efikasnost solarnih kolektora. Blue selective tehnologija u kombinaciji sa Full plate kolektorima, povećava stepen iskorišćenja za preko 13% u odnosu na ranije modele. Laserski zavarene strukture u panelima i bojlerima, kao i veoma rigorozna kontrola u proizvodnji doprinose veoma lakom ispunjavanju visokih standandarda kvaliteta koje zahteva Evropsko tržište