Biodom Program

BioLogic je najsavremenija tehnologija za kontrolu uređaja za grejanje na pelete. Njegova inovativna prednost je automatsko prilagođavanje parametara spoljnim faktorima (gustina vazduha, propuh dimnjaka, kvalitet peleta ...), tako da se sagorevanje uvek odvija u optimalnim i kontrolisanim uslovima.

Suprotno klasičnim uređajima za sagorevanje koji rade prema unapred podešenim parametrima, uređaji za grejanje sa savremenom integrisanom regulacijom BioLogic otkrivaju promene i automatski im se prilagođavaju, omogućavajući optimalnu efikasnost

Kotlovi na pelet

Kotlovi na pelet su ekonomični, imaju dug vek trajanja, lako se održavaju i stvaraju minimalne emisije štetnih materija u životnu sredinu. Od svih kotlova na drvnu biomasu, kotlovi na pelet imaju najsofisticiraniju tehnologiju. Ulaganjem u grejanje na pelete, ne samo da ćete uštedeti prostor i rasteretiti porodični budžet, već ćete i doprineti boljem i čistijem okruženju

U određivanju potrebe za grejanjem, grejni prostor i način izgradnje su od ključne važnosti. Zbog širokog opsega snage kotlovi na pelete su pogodni za porodičnu ili niskoenergetsku kuću, kao i za gradska naselja, jer je snabdevanje gorivom veoma slično grejanju na ulje.

Moderni program omogućava podešavanje i regulaciju u skladu sa vašim željama i potrebama. Zbog automatskog paljenja i programabilnih podešavanja sata tokom cele nedelje, grejanje vašeg doma uvek će biti ugodno.

A pogledajte i naš solarni program

Solarni Bojleri more_vert

Saznajte više

Solarni Bojleri close

Termosifon ili sistem sa prirodnom cirkulacijom je najjednostavnija vrsta sunčevog toplovodnog sistema za zagrevanje sanitarne vode.

Saznajte više
Split Sistemi more_vert

Saznajte više

Solarni Sistemi Split close

SPLIT sistemima je moguće obezbediti velike količine tople vode za hotele, restorane, motele, bolnice, stacionare i druge objekte.

Saznajte više
Grejanje Prostora more_vert

Saznajte više

Solarno Grejanje Prostora close

SOLARNI sistemi za GREJANJE PROSTORA u velikoj meri se oslanjaju na SPLIT sisteme za zagrevanje sanitarne vode. Kubikaža grejnog prostora odredjuje kapacitet sistema koji je neophodan za njegovo zagrevanje.

Saznajte više

Kaminske peći

Kaminska peć važan je izvor grejanja vašeg doma i tople vode. To je savremeni uređaj koji spaja prednosti peci i moderne tehnologije. Kombinuje toplotu, praktičnost, čistoću i dobru cenu.

Moćan štednjak neće zagrejati samo sobu u kojoj stoji već i čitav stan. Vatra u peći sa toplom vodom zagreva vodu prikupljenu u sabirnom rezervoaru koja se kasnije pumpa kroz sistem grejanja (radijatori, podno grejanje, bojler ...), grejući vaš dom

Njen savremeni softver omogućava jednostavno upravljanje vrelom vodom. Možete da birate putem ekrana na peći. Uz automatsko paljenje i podešavanja nedeljnog režima, grejanje vašeg doma uvek će biti ugodno.

Katalog proizvoda

description

picture_as_pdf Cenovnik kotlova